Sălăjeanul Vlad Morar a înscris împotriva Stelei

Transferat în vara acestui an la Viitorul Constanţa, sălăjeanul Vlad Morar a pus umărul sâmbătă seara la victoria formaţiei sale împotriva Stelei. Jucătorul care a învăţat ABC-ul fotbalului la Viitorul Zalău a înscris unul din cele trei goluri cu care formaţia antrenată de Gheorghe Hagi a învins vicecampioana României.
Fotbalistul orgiginar din comuna Crişeni a înscris un gol superb în minutul 56, învingându-l pe portarul Niţă cu un şut din apropierea liniei de fund a terenului. Morar a sărbătorit golul într-un mod indedit, dându-şi jos şortul şi lăsându-şi boxerii la vedere, după modelul jucătorilor din fotbalul internaţional, care au făcut acest gest din entuziasm sau pentru a face reclamă unor sponsori.
Viitorul a învins sâmbătă seara cu scorul de 3 – 1 Steaua Bucureşti, iar Morar a înscris al doilea gol pentru formaţia lui Hagi.
Până să ajungă la formaţia din Constanţa, Vlad Morar a mai evoluat în Liga I pentru echipele Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti şi ASA Târgu Mureş, având 13 goluri în primul eşalon şi patru assisturi.
Vlad Morar este jucătorul care a reuşit primul hat-trick din istoria clubului Viitorul. În decurs de doar 29 de minute, fotbalistul sălăjean a marcat de trei ori în poarta celor de la ACS Poli Timişoara, într-un meci desfăşurat în luna februarie.
sursa foto: prosport.ro

5 Thoughts to “Sălăjeanul Vlad Morar a înscris împotriva Stelei”

  1. Tăunu

    Va să zică ăsta-i din Crişeni, mă miram să fie din Zalău. Ţăranu tot ţăran rămâne, îşi dă chiloţii jos !

    1. Anonim

      Pardon, țiganiiîși aratăcuru.

      1. Tăunu

        Dacă nu ştii, vechea denumirea Crişeniului este , Ţâgani !

  2. Anonim

    ii dedica golul laviniei iancu si lui claudiu baican

  3. Anonim

    „Transferat în vara acestui an”…?

Leave a Comment